Abonamente curatenie

La casa, apartament sau birou puteti beneficia de reduceri substantiale fata de interventii punctuale la cerere, in baza unui abonament de curatenie personalizat, adaptat nevoilor d-voastra. Pentru contractele privind serviciile de curatenie de intretinere incheiate pe o perioada de un an, iti oferim o curatenie generala gratis! Devenind clientul nostru vei beneficia si de celalalte facilitati ale unui CLIENT din portofoliul nostru.

OFERTA CLIENTI NOI

Esti client nou? Doresti o curatenie de calitate ? Rezerva-ti din timp serviciile noastre, cu cel putin doua saptamani inainte, si vei beneficia de o reducere de pana la 20% din pretul standard al serviciilor de curatenie efectuate. Pentru comenzile din preajma Sarbatorilor de Paste sau de Craciun este necesara o programare cu o luna inainte!

CLIENTI PORTOFOLIU

Suntem atenti cu clientii nostri! Recompensam fidelitatea! Odata ce devii clientul nostru poti beneficia de reduceri de pana la 20% din orice serviciu de curatenie ulterior! De asemenea inca de la a doua colaborare poti beneficia de o serie de servicii de curatenie aditionale fara a plati suplimentar! Impreuna putem cladi o relatie de lunga durata bazata pe incredere !